Information

Större lokal – större möjligheter!

 • Gemensamt omklädningrum med 3 duschar (stängt för ombyte och dusch tills vidare) och HWC.
 • Open Gym på entréplan. Den här ytan är obegränsad vad gäller vikt och dropp-lyft.
 • Yta för open gym på entresolplan, 2a våning. Här finns yta för WODar, cardio och träning med lättare skivstänger, men också en yta för yoga/ stretch/ rehab. Max totalvikt på stången är 50 kg – Inga dropplyft är tillåtna på entresolet. 
 • Stor, öppen yta för gruppträning.
 • Över 14 meter väggfast rigg.
 • Nya redskap och konditionsmaskiner. 

BOKNING

Vår vision är att du som medlem ska ha möjlighet att styra dina träningstider i högre grad än tidigare. På grund av en pandemi som begränsar antalet personer som kan vistas i lokalen kommer vi kunna närma oss den visionen, men inte vara helt i mål.

 • Boka den mängd tid du tror att du effektivt kommer att behöva. Du kan boka 60 eller 120 minuter och tiden inrymmer att du kommer in, tränar och går ut under din bokning, med anledning av Covid-19.
 • Vi uppmuntrar till att använda entresolplanet om du inte tänkt använda tunga skivstänger. Detta för att göra mer plats åt gruppträning eller medlemmar som tänkt lyfta tungt. 
 • Bokning av gruppträningspass fungerar på samma sätt som tidigare, 1 pass/dag. Önskar du stanna för att stretcha eller utföra någon form av kompletterande träning sker detta i mån av plats och i samråd med ansvarig coach.

  Det är av högsta vikt att du tar ansvar för din bokade träningstid och håller avstånd, för att bidra till minskad smittspridning av Covid-19!

Inför träning


– Kom ombytt med skorna i handen.  Omklädningsrummet är fortsatt stängt. Inga ytterskor inomhus.
– Kom i tid, men inte för tidigt. 
Bokat gruppass? Gå in tidigast 5 minuter innan passtart.
Bokat Open Gym? Gå in vid den tidpunkt som din träningstid startar.
Väskor ska ligga på hyllan, inte på golvet runtom på träningsytorna.
– Tvätta och sprita händerna ordentligt före du påbörjar ditt träningspass.

Vill du prova på att träna hos oss? Du är varmt välkommen att göra detta i mån av plats, men vi kan tyvärr inte erbjuda fullt medlemskap så länge trycket på kvällstiderna är fortsatt högt. Kontakta oss via kontaktformuläret om du önskar boka en provträning.


Parkering


Vi har ett antal parkeringar runt egen byggnad (framför, längs med, samt bakom vår del av byggnaden). Utanför grannarnas öppettider (Yngves Dialekt och Work Systems) har vi fått tillåtelse att låna parkeringsplatser om behov uppstår.

Vi ber dig vara uppmärksam på inte uppta parkeringsplats hos dem under deras ordinarie öppettider.