Information

BOKNING

Vår vision är att du som medlem ska ha möjlighet att styra dina träningstider i högre grad än tidigare. På grund av en pandemi som begränsar antalet personer som kan vistas i lokalen kommer vi kunna närma oss den visionen, men inte vara helt i mål.

  • Boka den mängd tid du tror att du effektivt kommer att behöva. Du kan boka 60 eller 120 minuter. Vid kvällar då det är högt tryck bör din bokade tid inrymma att du kommer in, tränar och går ut under din bokning, med anledning av Covid-19.
  • Vi uppmuntrar till att använda entresolplanet om du inte tänkt använda tunga skivstänger. Detta för att göra mer plats åt gruppträning eller medlemmar som tänkt lyfta tungt. 
  • Bokning av gruppträningspass fungerar på samma sätt som tidigare, 1 pass/dag. Önskar du stanna för att stretcha eller utföra någon form av kompletterande träning sker detta i mån av plats och i samråd med ansvarig coach.

    Du tar ansvar för din bokade träningstid och visar andra medtränande hänsyn och respekt.

INFÖR TRÄNING


– Kom ombytt med skorna i handen.  Omklädningsrummet är fortsatt stängt. Undvik blöta ytterskor på träningsytan.
– Kom i tid.
Väskor ska ligga på hyllan, inte på golvet runtom på träningsytorna.
– Tvätta och sprita händerna ordentligt före du påbörjar ditt träningspass.

Vill du prova på att träna hos oss? Klicka på fliken bokning och ta dig till schemasidan, där hittar du vilka pass och öppettider som är tillgängliga för provträning.

Välkommen!


PARKERING


Vi har ett antal parkeringar runt egen byggnad (framför, längs med, samt bakom vår del av byggnaden). Utanför grannarnas öppettider (Yngves Dialekt och Work Systems) har vi fått tillåtelse att låna parkeringsplatser om behov uppstår.

Vi ber dig vara uppmärksam på inte uppta parkeringsplats hos dem under deras ordinarie öppettider.