Ön LOSINJ, Kroatien 15-22e Maj 2020.

I maj lyfter vi mot varmare breddgrader och låter Funktionell (varierad och högintensiv) Träning kombineras med lugnet från YOGA. Emma och Linn bjuder in till en unik möjlighet att på en avlägsen plats utmanas fysiskt och återhämtas mentalt.

Den här resan bjuder på närhet till havet, buffé i matsalen och 2-3 aktiviteter om dagen – och du väljer helt själv hur mycket eller lite du är med på. Vi erbjuder ett varierat schema hela veckan – Du skapar Din väg igenom den.

Vill du kombinera semester och träning, yin och yang, svalkande bad och långa vandringar? Då är det här definitivt resan för Dig!

Boka din plats HÄR

MARBELLA, Spanien 10-16e September 2020

Känn de ljumma vindarna, samtidigt som svetten lackar och musklerna bränner…

Den här resan bjuder på 2 träningspass om dagen, schysst poolhäng, boende i lyxiga flerbäddslägenheter samt hälsosam frukost-, lunch- och middagsmat serverad i färdiga portioner. Med taxi som kan beställas via områdets reception kan du på 10-20 minuter ta dig till den mysiga bergsbyn Benahavís, eller till hamnen i Puerto Banús.

Om Du vill leva i mantrat ”Eat, train, (eat again, train again) sleep, Repeat” – så är det här definitivt resan för dig!

Mer info och bokning hittar du HÄR