PERSONLIG TRÄNING

Vårt mål är att varje gång du möter oss så ska Du känna dig sedd och hörd. Vi jobbar för att varje individ ska få personlig coachning utifrån personliga förutsättningar, önskemål och målsättningar.

Kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning här

 

_____________________________________

MASSAGE OCH OSTEOPATI

Har du någon specifik skada, kanske tighta eller överansträngda muskler som inte släpper av sig självt?

I PT-BOXEN erbjuder vi djupgående idrottsmassage, klassisk massage och osteopatiska behandlingar för att hjälpa dig på vägen.

Klicka här för mer information och prisuppgifter.

 

_____________________________________

KOSTRÅDGIVNING

Hur mycket du än tränar eller rör på dig, så kommer energiintaget, alltså din kosthållning, att vara avgörande för resultatet. Tränar du för prestation och resultat, eller vill du veta hur maten påverkar oss och hur vi borde äta för att får mer energi till att hantera vardagen? Med kostrådgivning kommer du få ut mesta möjliga av båda delarna.

Boka tid för en konsultation med någon en licensierad kostrådgivare HÄR. Vi ser fram emot ett personligt möte med Dig där vi kan hjälpa dig hitta en väg som passar dina målsättningar, förutsättningar och önskemål.

 

_____________________________________

FÖR FÖRETAGAREN

Är det dags för personal på ditt företag att göra något gemensamt som kan gynna både klimatet på arbetsplatsen, teamkänslan och produktiviteten?

Oavsett om det är för enstaka träningstillfällen, träning mot ett hinderbanelopp tillsammans eller för att skapa en långsiktig friskvårdsplan för ditt företag, så kommer vi hjälpa er att hitta glädjen i träningen och skapa en skön teamkänsla att ta med till arbetsplatsen.

Kontakta oss för mer information, offertförfrågan och tidsbokning.

 

_____________________________________

IMG_20170422_192638_530