PT-BOXEN 

PT-BOXEN skapar möjligheter och utveckling genom att se varje individs egen unika potential att skapa en positiv förändring.

Idén om PT-BOXEN föddes ut ett perspektiv då andra skapade begränsningar som innebar försämrad prestation och utveckling för den enskilde tränaren. PT-BOXEN är därför en plats där tränare, med ett hjärta som drivs av viljan att hjälpa andra, finns till hands för Dig som privatperson eller företagare. Vi ser möjligheter i stället för begränsningar, potential i stället för svårigheter. Men framförallt så ser vi Dig som besöker oss.

INTE SOM ALLA ANDRA

Vi har inte öppet dygnet runt som de flesta andra träningsanläggningar runt om i Vänersborg – vi tror inte att det är generösa öppettider som skapar utveckling och förändring för den enskilde individen. Vi är inte träningslokalen som väljer kvantitet före kvalitét. Vi behåller grupperna mindre eftersom vi tror att personlig kontakt, personlig coachning och personliga träningsupplevelser är vad som kommer göra att du vill komma tillbaka – eftersom Du får ut mer av det!

PT-BOXEN presenterar sig som Vänersborgs personligaste träningslokal. Vi kan skryta med att vi kan namnen på alla våra medlemmar – vi strävar efter att se alla deltagarna på passen och erbjuda feedback som skapar utveckling – vi är genuint intresserad av dig som besöker oss och vill att du ska känna dig sedd och stärkt, både fysiskt och mentalt, efter varje besök hos oss!

GRUPPTRÄNING

Gruppträningen hos PT-BOXEN är personlig och innebär grupper om max 10-12 deltagare/pass. Eftersom personlig coachning är PT-BOXENs nisch kan du alltid räkna med att få hjälp och stöd med tekniken i de olika övningarna som passen inkluderar, för att du ska känna att Du utvecklas utifrån Dina förutsättningar.

OPEN GYM

Våra Open Gym-tider erbjuder möjlighet till personlig coachning även vid träning på egen hand. Emma, som driver PT-BOXEN, alltid är på plats under dessa tider och finns till hands för den som önskar få hennes hjälp. Open Gym-tiderna hos oss finns till för dig som vill ha kvalité även under träningspass utförda på egen hand.

 

Välkommen till PT-BOXEN Vänersborg – den personliga träningslokalen!