OPEN GYM

Under Open Gym ges tillfälle att på egen hand träna i vårt funktionella gym. En av våra tränare finns på plats för att hjälpa dig med teknik i specifika övningar eller andra funderingar som kan uppstå.

Open Gym erbjuder inte Personlig Träning. Önskas träning tillsammans med PT sker detta utanför schemalagda öppettider efter överenskommelse med Tränare.

Funktionell STYRKA

Ett funktionellt träningspass som syftar till att öka styrka, explosivitet, teknik och kroppskontroll. Här använder vi oss av kroppen som redskap, men även skivstänger, kettlebells, medicinbollar, hantlar, pull-upriggen med mera.

Vi anpassar övningarna utifrån individerna på passet så att du känner att du får en utmaning som passar just Dig.

Funktionell PULS

Detta funktionella träningspass syftar till att höja pulsen för att få igång förbränningen och öka kroppens syreupptagningsförmåga. Här jobbar vi med kroppen som redskap, men även roddmaskiner, cyklar, slamballs, medicinbollar, battleropes, stepbrädor, boxar, kettlebells med mera.

Vi anpassar övningarna utifrån individerna på passet så att du känner att du får en utmaning som passar just Dig.

Cirkelfys

Detta är ett stationsbaserat pass där vi jobbar i specifika tidsintervall. Cirkelfysen är perfekt för dig som vill prova på träningen i PT-BOXEN. Här avgör du tempo och belastning under passets gång för att hitta den utmaning som passar Dig.

Detta pass lämpar sig för alla typer av träningsnivåer, både nybörjare som avancerad.

Mobilitet

Begränsad mobilitet och rörlighet i kroppens leder och muskler kan begränsa oss både i träningen, men också i vardagen. Med förbättrad mobilitet utvecklar vi smidighet, teknik och styrka.

Dessa pass har ett specifikt fokus som varierar från gång till gång för att du ska få hjälp och inspiration kring hur du själv kan jobba med, och utveckla din mobilitet.

Team Workout

En riktig favorit! Under dessa pass jobbar vi tillsammans i team av två eller fler. Uppläggen ger möjlighet att utmana utifrån egen förmåga trots att vi jobbar tillsammans. Dessa pass skapar gemenskap och här hjälper vi varandra att utvecklas!

Du behöver inte anmäla dig tillsammans med en vän. ”Lagen” delas in på plats i PT-BOXEN innan passtart.

Fredagsfys

Fredagsfys är ett av våra populäraste pass där ständig variation förekommer. Här utmanas och utvecklas du, fysiskt och mentalt. Ibland styrkemässigt, konditionsmässigt, tekniskt eller i team.

På fredagsfysen kan allt hända..
Vi garanterar skön fredagsfeeling i direkt anslutning till passet!

SOMA MOVE

Ett svettigt pass där du tränar styrka, stabilitet, balans och rörlighet i ett ständigt flöde.

I Soma Move jobbar vi barfota med enbart kroppen som redskap. Du utgår alltid ifrån hur din dagsform känns – Är du på hugget? Då kan du jobba i ett högre tempo med mer explosiva rörelser. Har du behov av att sänka tempot i kroppen? Då låter du andningen styra och behåller lugnet i varje rörelse.

Passar alla nivåer.